Lamsfilet Italia

Ingrediënten :
-
- Lamsfilet | art.nr. 744449
- Kruidenolie knoflook-peper | art.nr. 425990
- 25 gram Escargot kruiden | art.nr. 425000
- Pancetta | art.nr. 140302
- 500 gram Crème fraîche
- Grof gestampte pistache nootjes
- Tortilla schaaltjes klein | art.nr. 630430
- Zongedroogde tomaatjes
Bereiding :
- Meng de escargot kruiden door de Crème fraîche.
- Snijd de lamsfilet in medaillons. 30 tot 40 gram per stuk.
- Marineer met de knoflook-peper olie.
- Omwikkel de medaillons met Pancetta.
- Vul de tortilla-schaaltjes met een laagje Crème fraîche.
- Leg de medaillons in het schaaltje.
- Garneer af met gestampte pistache nootjes en zongedroogde tomaatjes.
Afbakken in voorverwarmde oven 180 graden 8-10 minuten
Allergenen:

