Groenten Wellington
Ingrediënten :
-
- Bladerdeeg
- 200 gram pastinaak, in lange repen
- 200 gram wortel, in lange repen
- 400 gram kastanje champignons, in grove stukken
- 2 grote uien in halve ringen
- 2 teentjes knoflook
- 300 gram spinazie
- 150 gram paneermeel
- heel ei | art.nr. 520147
Bereiding :
- Besprenkel de wortel en de pastinaak met olijfolie en peper/zout.
- Leg ze op een bakplaat een bak ze 10 minuten op 180 graden in de oven.
- Bak vervolgens de ui, champignons en de knoflook aan in een pan.
- Bak als laatste de spinazie mee tot deze geslonken is.
- Voeg het paneermeel toe.
- Vul het bladerdeeg met de wortels, pastinaak en de spinazie.
- Vouw het bladerdeeg dicht en plank de naden met het eigeel.
- Bestrijk de bovenzijde met eigeel en maak kleine inkepingen om stoom te laten ontsnappen.
- Afbakken op 180 graden, 20 minuten.