Groenten Wellington

Ingrediënten :

    • Bladerdeeg
    • 200 gram pastinaak, in lange repen
    • 200 gram wortel, in lange repen
    • 400 gram kastanje champignons, in grove stukken
    • 2 grote uien in halve ringen
    • 2 teentjes knoflook
    • 300 gram spinazie
    • 150 gram paneermeel
    • heel ei | art.nr. 520147 

Bereiding :

  1. Besprenkel de wortel en de pastinaak met olijfolie en peper/zout.
  2. Leg ze op een bakplaat een bak ze 10 minuten op 180 graden in de oven.
  3. Bak vervolgens de ui, champignons en de knoflook aan in een pan.
  4. Bak als laatste de spinazie mee tot deze geslonken is.
  5. Voeg het paneermeel toe.
  6. Vul het bladerdeeg met de wortels, pastinaak en de spinazie.
  7. Vouw het bladerdeeg dicht en plank de naden met het eigeel.
  8. Bestrijk de bovenzijde met eigeel en maak kleine inkepingen om stoom te laten ontsnappen.
  9. Afbakken op 180 graden, 20 minuten.

Allergenen: