Gevulde Kalfsrolletjes
Ingrediƫnten :
-
- 1 kilo kalfsgehakt
- 50 gram truffel kruidenolie | art.nr. 520147
- 20 groene asperges
- 10 plakken Serrano/ Parma ham | art.nr. 181005
- Seasalt peper kruidenolie | art.nr. 501907
Bereiding :
- Gaar de asperges beetgaar.
- Laat goed afkoelen en uitlekken.
- Meng de truffel-kruidenolie door het gehakt en maak bolletjes van 100 gram.
- Plet de bolletjes.
- Leg een plak ham op de werkbank en leg hier een geplette bol gehakt op.
- Leg 2 asperges op het gehakt en rol het geheel op. zorg er daarbij voor dat de kopjes van de asperges iets uitsteken.
- Bestrijk de buitenkant met de seasalt peper olie.
- Afgarneren met de geschaafde truffel en fijn gesneden peterselie.
- Bak de rolletjes 10-15 minuten rondom bruin
Allergenen: