Gevulde Kalfsrolletjes

Ingrediƫnten :

    • 1 kilo kalfsgehakt
    • 50 gram truffel kruidenolie | art.nr. 520147
    • 20 groene asperges
    • 10 plakken Serrano/ Parma ham | art.nr. 181005
    • Seasalt peper kruidenolie | art.nr. 501907

Bereiding :

  1. Gaar de asperges beetgaar.
  2. Laat goed afkoelen en uitlekken.
  3. Meng de truffel-kruidenolie door het gehakt en maak bolletjes van 100 gram.
  4. Plet de bolletjes.
  5. Leg een plak ham op de werkbank en leg hier een geplette bol gehakt op.
  6. Leg 2 asperges op het gehakt en rol het geheel op. zorg er daarbij voor dat de kopjes van de asperges iets uitsteken.
  7. Bestrijk de buitenkant met de seasalt peper olie.
  8. Afgarneren met de geschaafde truffel en fijn gesneden peterselie.
  9. Bak de rolletjes 10-15 minuten rondom bruin

 

Allergenen: