Lamsfilet Italia

Ingrediënten :

    • Lamsfilet | art.nr. 744449
    • Kruidenolie knoflook-peper | art.nr. 425990
    • 25 gram Escargot kruiden | art.nr. 425000
    • Pancetta | art.nr. 140302
    • 500 gram Crème fraîche
    • Grof gestampte pistache nootjes
    • Tortilla schaaltjes klein | art.nr. 630430
    • Zongedroogde tomaatjes

Bereiding :

  1. Meng de escargot kruiden door de Crème fraîche.
  2. Snijd de lamsfilet in medaillons. 30 tot 40 gram per stuk.
  3. Marineer met de knoflook-peper olie.
  4. Omwikkel de medaillons met Pancetta.
  5. Vul de tortilla-schaaltjes met een laagje Crème fraîche.
  6. Leg de medaillons in het schaaltje.
  7. Garneer af met gestampte pistache nootjes en zongedroogde tomaatjes.

Afbakken in voorverwarmde oven 180 graden 8-10 minuten

Allergenen: