Wij zijn Van de Ven

Persoonlijke contact, servicegerichtheid, flexibiliteit, specialistische afstemming van aanbod op vraag van de klant en partnership zijn de eigenschappen die Van de Ven uw partner in vers, vlees en waren maken. Wij gaan voor net dat beetje extra.

Wij zijn een familiebedrijf met 50 jaar ervaring. Ontzorgen zit dan ook diepgeworteld in het DNA van het bedrijf. Onze eigen passie voor lekker eten vertaalt zich naar een hoogwaardig en bijzonder assortiment en aanbod. We organiseren voor relaties tal van workshops en trainingen en andere activiteiten op onze eigen locatie.

Historie

Ooit begonnen vanuit een garagebox met het leveren van vleeswaren aan slagers door heel Limburg, is Van de Ven in Echt uitgegroeid tot een toonaangevende, gespecialiseerde en moderne versspecialist. Maurice van de Ven, van de tweede generatie binnen ons familiebedrijf, runt de organisatie. Door onze rijke geschiedenis hebben wij een flinke voorsprong op de concurrent.

'Samenwerken aan een smakelijke toekomst'

Maurice van de Ven 2e generatie

Wij zijn uw kwaliteitspartner in food BRC-certificering

Wij werken met partners die bewust zijn van de onberispelijke kwaliteit die wij van onszelf én van hen eisen. Het BRC certificaat toont aan dat ons bedrijf voldoet aan voedselveiligheidseisen in de versbranche.

Oog voor mens en dier Blik op de toekomst

We willen groeien en ontwikkelen door in harmonie met de natuur en de samenleving te handelen. Een positieve bijdrage leveren aan lokale economieën, de werkgelegenheid in onze sector en het vergroten van kennis en ervaring bij onze medewerkers. Duurzaam & Verantwoord Ondernemen: we doen het gewoon!