Kabeljauw filet a la Milanese
Ingrediƫnten :
-
- 4 stukken kabeljauw | art.nr. 86217781
- sap van een verse limoen
- Bloem
- Heel ei | art.nr. 280010
- Verse bieslook
- Verse Peterselie
- zout/peper
- 500 gram tomaat mascarpone saus | art.nr. 154083
- Mengsel van puntpaprika champignon en sjalot
Bereiding :
- Besprenkel de vis met limoen sap.
- Haal de vis licht door de bloem.
- Voeg peper en zout toe aan het ei, haal de vis door het ei-mengsel.
- Bak de vis 3 minuten aan elke zijde op hoog vuur. Haal de vis vervolgens uit de pan.
- Bak de groenten aan in dezelfde pan.
- Roer de saus door de pan.
- Giet de saus op de bodem van een ovenschaal, leg hier de vis bovenop.
- Besprenkel licht met de saus
- 10-12 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 160 graden.