Kabeljauw filet a la Milanese

Ingrediƫnten :

    • 4 stukken kabeljauw | art.nr. 86217781
    • sap van een verse limoen
    • Bloem
    • Heel ei | art.nr. 280010
    • Verse bieslook
    • Verse Peterselie
    • zout/peper
    • 500 gram tomaat mascarpone saus | art.nr. 154083
    • Mengsel van puntpaprika champignon en sjalot

Bereiding :

  1. Besprenkel de vis met limoen sap.
  2. Haal de vis licht door de bloem.
  3. Voeg peper en zout toe aan het ei, haal de vis door het ei-mengsel.
  4. Bak de vis 3 minuten aan elke zijde op hoog vuur. Haal de vis vervolgens uit de pan.
  5. Bak de groenten aan in dezelfde pan.
  6. Roer de saus door de pan.
  7. Giet de saus op de bodem van een ovenschaal, leg hier de vis bovenop.
  8. Besprenkel licht met de saus
  9. 10-12 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 160 graden.

Allergenen: