Nieuws

Even voorstellen

Even voorstellen

Aline van der Corput, sinds 1 mei werkzaam bij van de Ven vers, vlees en waren als verkoopadviseur buitendienst. Ik vind het fijn om met klanten in contact te komen en samen te sparren/ontdekken wat ik voor onze klanten kan betekenen. Door mijn ervaring in verschillende takken van de branche, heb ik al enige expertise opgebouwd. Zo ben ik in het verleden chef slager geweest, ben ik werkzaam geweest in de vleesverwerkende industrie en ook in slachtsector. Bij Van de Ven vers, vlees en waren hoop ik mijn kennis en ervaring nog meer te kunnen uitbreiden.

Tot binnenkort!

Talentino

Talentino

Vanaf nu verkrijgbaar bij Van de Ven, vers vlees en waren; Talentino brood, gebak en töpkes met maaltijden of maaltijd componenten. Allemaal bereid door Talenten met een lichte psychiatrische en/of verstandelijke beperking. De productiekeuken bevindt zich in Maastricht en hier wordt voornamelijk gewerkt met lokale grondstoffen. Door het speciaal ontwikkelde productieproces is de kwaliteit constant en de producten super smaakvol.

Nieuwsgierig naar dit proces en de Talenten?

Als klant van Van de Ven vers, vlees en waren bent u welkom om een kijkje te nemen in de keuken in de maanden april, mei en juni. Meer informatie via uw vertegenwoordiger of bij onze binnendienst.

Aankondiging Beurs 2022

Aankondiging Beurs 2022

Op 10 oktober 2022 staat onze jaarlijkse huisbeurs gepland. Ook dit jaar willen wij onze klanten inspireren en kennis laten maken met tal van nieuwe leveranciers en producten.
Gezellig inspiratie op doen voor de feestdagen en uw vaste assortiment onder het genot van een hapje en drankje. Wij zien u graag maandag 10 oktober op onze vaste locatie Int Brookx in Stevensweert.

Vernieuwen koelsystemen

Vernieuwen koelsystemen

In het begin van 2022 is Carrier Transicold gestart met het vernieuwen van onze koelsystemen.
Door Europese verordeningen met voorschriften die gericht zijn op de bescherming van het milieu was een omschakeling van HFK koudemiddelen naar natuurlijk gekoeld een must. Na 20 jaar goede service en dienst was de keuze om dit door Carrier te laten uitvoeren de juiste.
Er is gekozen voor een installatie die naar de toekomst uitgebreid kan worden en eventueel op zonnepanelen kan worden aangesloten. Weer een stapje dichterbij het verduurzamen van ons bedrijf!

BBQ- Krant

BBQ- Krant

De BBQ-Q krant 2022 is weer uit. Heeft u hem al gezien? Ook dit jaar weer vol echte BBQ producten en bij aankoop van € 400,- aan producten krijgt u er zelfs één cadeau! Dit jaar kiezen wij bewust voor het verse vlees van DubbelDoel koeien. Koeien die na een carrière als melkkoe een twee doel krijgen. Het vlees van uitgeruste melkkoeien is heerlijk mals, met vet dooraderd en heeft de ouderwetse rundvleessmaak. Het vlees heeft een fijndradige structuur en is van hoge kwaliteit. Uiteraard bieden we naast deze verantwoorde keus voor rundvlees ook verantwoord varkensvlees in de vorm van het Livar varken, en kip in de vorm van Tante Door.

Naast mooie producten staan er weer overheerlijke recepten in de krant. Scan de QR-code op pagina 7 en bekijk 16 speciaal voor u samengestelde recepten.

Nog geen krant ontvangen? Vraag erna bij onze verkoopbinnendienst.

Overname Jo Mertens B.V.

Overname Jo Mertens B.V.

Van de Ven vers, vlees en waren te Echt neemt de activiteiten van Jo Mertens B.V. te Roermond over. Met ingang van 2 mei 2022 worden alle klanten van Jo Mertens B.V. vanuit Van de Ven vers, vlees en waren beleverd. Dhr. Mertens zal als aanspreekpunt binnen van de Ven aanwezig blijven. Van de ven Vers, vlees en waren heet alle klanten van Jo Mertens B.V. van harte welkom en hoopt op een smakelijke en langdurige samenwerking.

Workshops & Masterclasses 2021

Workshops & Masterclasses 2021

Ondanks de grote onduidelijkheid rondom de corona pandemie en de daarbij behorende maatregelen willen wij graag met een positieve blik naar 2021 kijken. Dat betekent dat wij een mooie lijst aan workshops en Masterclasses online hebben gezet. U kunt zich weer inschrijven voor leerzame en gezellige avonden gehost door Truus. Uiteraard houden wij ons aan de RIVM adviezen, wij zullen u dan ook tijdig op de hoogte brengen wanneer geldende maatregelen effect hebben op onze activiteiten.
De agenda biedt een overzicht van alle activiteiten in 2021 Schrijf u snel in, vol = vol

De Kipweken (week 24 en 25)

De Kipweken (week 24 en 25)

In samenwerking met verschillende partners voorzien wij u graag van de beste kipproducten. Wij introduceren de Kipweken, om u en uw klanten kennis te laten maken met de kwaliteit en smaak van ons kipassortiment.

Onder de noemer ‘Kiplekker’ gaan we u twee weken lang verassen met kip!

Promotie
Om de Kipweken te promoten bij uw klanten ondersteunen we u met diverse gratis communicatiemiddelen:

– Toonbankkaarten + zwarte stift om de prijzen aan te geven
– Posters
– Vlaggenlijnen
– Narrowcasting

Wilt u deelnemen aan de Kipweken?
Neem dan contact op met uw verkoopadviseur om u in te schrijven. U ontvangt de promotiemiddelen op korte termijn in uw zaak, waardoor we tijdens de Kipweken samen uitgebreid aandacht kunnen geven aan deze leuke actie!

Paul Gubbels nieuwe medewerker per 01-04-2020

Paul Gubbels nieuwe medewerker per 01-04-2020

Graag stellen wij onze nieuwe medewerker Paul Gubbels aan u voor!

“Sinds 1 april ben ik met veel plezier begonnen als Operationeel Manager bij Van de Ven – vers, vlees en waren. Nadat ik ruim 28 jaar binnen de supermarktwereld heb gewerkt en daar alle facetten heb doorlopen van vulploegmedewerker tot zelfstandig ondernemer, was ik toe aan een frisse nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij Van de Ven – vers, vlees en waren. Samen met het team wil ik het mooie familiebedrijf verder gaan uitbouwen, waarbij service en kwaliteit altijd voorop staan.

Ik heb er zin in, dus op naar een mooie toekomst!”

Samenwerking MeatCuisine

Samenwerking MeatCuisine

Wij zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met MeatCuisine.

MeatCuisine is producent van allerhande Fuets.

Voorjaarsbrochure

Voorjaarsbrochure

Onze voorjaarsbrochure is uitgekomen.

Veldhoven Kipproducten en Van de Ven werken samen!

Veldhoven Kipproducten en Van de Ven werken samen!

Vanaf heden bundelen wij onze krachten om alle versspecialisten in Limburg van heerlijke vlees- en gevogelteproducten te voorzien.

Dit nieuws hadden wij u graag persoonlijk willen vertellen, maar door de huidige Coronacrisis is dit helaas niet mogelijk.

SAMENWERKING

De twee familiebedrijven begrijpen elkaar als geen ander, met jarenlange ervaring in de vleessector. Een samenwerking zat er dan ook al een langere tijd aan te komen.

Van de Ven levert vers vlees en vleeswaren aan detaillisten en speciaalzaken in Limburg. Aan hun mooie assortiment voegen zij nu het gehele assortiment van Veldhoven Kipproducten toe. Zo kunnen wij onze klanten een breder assortiment aanbieden, met als kers op de taart, klant specifieke en maatwerk producten. Ook hier geld weer “net dat beetje extra”.

PRODUCTEN

Met het assortiment kipproducten van Veldhoven Kipproducten kunnen onze klanten zicht echt onderscheiden. Naast een uniek barbecue assortiment, is er ook een gourmet assortiment en een groot scala aan gemaksproducten. Het merendeel van deze producten zijn ook nog eens allergeen vrij!

Door deze samenwerking kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Zo heeft u straks nog maar één leverancier voor uw gehele bestelling!

Wij hebben aandacht voor het ambacht, hart voor uw zaak en oog voor wat u nodig heeft om succesvol te zijn en blijven.

VOORDELEN

Door een goede samenwerking kunnen wij u als versspecialist nog beter van dienst zijn, ‘van de specialist naar de specialist’. Het volledige assortiment van Veldhoven Kipproducten is vanaf heden (ook) bij Van de Ven verkrijgbaar. Zo heeft u straks één leverancier voor uw bestelling en bezorging. Hiermee dragen wij ook ons steentje bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, aangezien er minder transport nodig zal zijn.

Wij zullen altijd zorg dragen voor een optimale ondersteuning, zo kunt u ook gebruik maken van het marketingteam om producten te promoten of extra onder de aandacht te brengen.

Door deze samenwerking is Van de Ven nu ook in staat prijzen marktconform aan te bieden.

VERVOLG

Zowel Veldhoven Kipproducten als Van de Ven zal in de komende periode u benaderen om uw leveringen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voor vragen en/of opmerkingen kan er contact worden opgenomen met uw contactpersoon binnen Van de Ven 0475 – 481731 of Veldhoven Kipproducten 010 – 4204350.

Met vriendelijke groet,
Team Veldhoven Kipproducten en Van de Ven

Een nieuwe online bestelmodule

Een nieuwe online bestelmodule

In februari hebben wij een nieuwe online bestelwebsite in gebruik genomen waarmee we onze klanten nóg meer bestelgemak bieden. Zo kunnen ze het hele assortiment doorzoeken en kunnen ze inloggen waar en wanneer zij dat willen.

Nieuw: PuurOlijf

Nieuw: PuurOlijf

Nu verkrijgbaar! Prachtige aanvulling qua service artikelen, mooie producten van PuurOlijf.

Diverse Extra Virgin oliën van een aantal kleine producten in de Marken en Umbrie. Prachtig vol van smaak.

Naast deze olie zijn er ook speciaal oliën met toegevoegde natuurlijke smaakmakers zoals basilicum of sinaasappel, Balsamico’s in diverse soorten en dressing verkrijgbaar.

Met de feestdagen voor de deur een mooie aanvulling op uw assortiment! Vraag uw verkoopadviseur voor meer informatie.

Nieuwe kaas leverancier, Intercheese Holland

Nieuwe kaas leverancier, Intercheese Holland

Sinds kort hebben wij een nieuwe kaas leverancier, Intercheese Holland.

Zij bieden een uitgebreid assortiment kazen die past bij iedere onderneming. Ze garanderen de beste prijs/kwaliteit door een zelfstandige selectie van Hollandse kazen en de eigen import van Buitenlandse kazen. Wij hebben op dit moment ons assortiment uitgebreid met ‘Echt rustique’ kazen. Smaakvolle, romige kazen van jong tot oud en verkrijgbaar in diverse formaten. U heeft een ruime keuze aan soorten kazen, vormen en verpakkingsmaterialen, hele kazen, stukken en plakken: alles is mogelijk. Neem contact op met uw verkoopadviseur voor meer informatie.

De workshops voor de Slager en de AGF beginnen weer!

De workshops voor de Slager en de AGF beginnen weer!

In het najaar beginnen wij weer met de workshops voor de Slager en de AGF. De eerste workshop staat gepland eind september. Ook Geïnspireerd aan de slag na de vakantie? Meld u aan bij een van onze verkoopmedewerkers. Bekijk onze agenda

Onze Italië folder is uit

Onze Italië folder is uit

Onze Italië folder is uit! Vol Italiaanse delicatessen en mooie recepten. Ook is er een mooie actie in opgenomen, vraag uw verkoopadviseur voor meer informatie!

Van de Ven eindejaarsevent – 28 oktober

Van de Ven eindejaarsevent – 28 oktober

‘Noteer in uw agenda! Op 28 oktober organiseren wij onze jaarlijkse huisbeurs. Kom inspiratie opdoen en ontmoet onze leveranciers! Samen met onze verkoopadviseurs kunt u uw voorbereiding starten voor het najaar en de feestdagen.  

U bent van harte welkom op locatie Int Brookx, In Het Broek 1, 6107 BG Stevensweert.’

Uitgave Carnavals folder

Uitgave Carnavals folder

Deze week is de uitgave van onze Carnavals folder brochure. Heb je deze nog niet ontvangen? Vraag hem snel aan bij jouw contactpersoon, of mail: m.vandeven@vandevenvers.nl

Wilt u op de hoogte blijven van al onze wekelijkse aanbiedingen, meldt u zich dan onderstaand aan voor onze nieuwsbrief.

Week 16 – uitgave bbq recepten brochure

Week 16 – uitgave bbq recepten brochure

Deze week is de uitgave van onze bbq recepten brochure. Heb je deze nog niet ontvangen? Vraag hem snel aan bij jouw contactpersoon, of mail: m.vandeven@vandevenvers.nl

April: start asperge seizoen

April: start asperge seizoen

Vanaf 16 april leveren wij ook verse asperges; kwaliteit AA geschild en ongeschild en keukenkwaliteit geschild en ongeschild voor de verwerking van uw maaltijden en salades.

Vraag snel meer informatie aan bij onze verkoopadviseurs.

Introductie nieuwe saus: Copacabanasaus

Introductie nieuwe saus: Copacabanasaus

Tijdens het afgelopen VIP-event hebben we onze nieuwe saus geïntroduceerd; de Copacabanasaus! Bezoekers hebben volop kunnen proeven en testen op onze stand en op het buffet. De Copacabanasaus is voor meerdere doeleinden te gebruiken; op een heerlijke hamburger, in een smakelijke wrap, maar ook in een eigentijdse maaltijdsalade. Vraag snel een proefmonster en de recepturen aan. Laat ook uw klanten genieten van de Copacabanasaus!

Week 3 uitgave carnavals actie lijst

Week 3 uitgave carnavals actie lijst

In week 3 komt onze carnavals actielijst uit. Wilt u op de hoogte blijven van al onze wekelijkse aanbiedingen, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

Truus Pennings nieuwe medewerker per 01-01-2018

Truus Pennings nieuwe medewerker per 01-01-2018

Kennis delen en elkaar inspireren.

Mag ik mij even aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Truus Pennings reeds tientallen jaren werkzaam in de Slagerij branche. Begonnen in de slagerij als verkoopster (34 jaar geleden) en door mijn passie voor het vak steeds verder mijn kennis verbreed en deze de laatste 14 jaar met heel veel collega slagers gedeeld. Vele van jullie zullen mij inmiddels wel kennen of al eens ontmoet hebben.

Ik maak per 1 januari deel uit van het Team van jullie leverancier Van de Ven vers vlees en waren. Ik ga een vaktechnische aanvulling hierin uitvoeren. Om samen te werken met het team van buitendienst medewerkers om jullie bedrijf up to date te houden omtrent innovatie en ontwikkeling van de branche. Mijn belangrijkste visie hierin is om jullie als ambachtelijke ondernemers samen te brengen en de kennis en passie met elkaar te beleven maar vooral te delen. Met als motto Samen staan we sterk.

Hoe ga ik mijn functie binnen Van de Ven invullen?

Ik ga jullie als bedrijf maar ook als ondernemer ondersteunen op het gebied van Assortiment, presentatie en bewerking. Stukje product ontwikkeling. Mijn specialisme zit in de ontwikkeling van de Maaltijden en bereiding hiervan. We gaan workshops en bijeenkomsten organiseren waarbij wij samen de vraag markt van de consument kunnen invullen. Maar ook belangrijk is, in samenwerking met jullie buitendienst medewerker, het totale bedrijf te visualiseren. En jullie kunnen adviseren en ondersteunen om een stukje groei binnen U bedrijf te creëren .

Hopend U allen te mogen begroeten in 2018.

Groet

Truus Pennings

Vaktechnisch adviseur