Nieuws

Week 16 – uitgave bbq recepten brochure

Week 16 – uitgave bbq recepten brochure

Deze week is de uitgave van onze bbq recepten brochure. Heb je deze nog niet ontvangen? Vraag hem snel aan bij jouw contactpersoon, of mail: m.vandeven@vandevenvers.nl

April: start asperge seizoen

April: start asperge seizoen

Vanaf 16 april leveren wij ook verse asperges; kwaliteit AA geschild en ongeschild en keukenkwaliteit geschild en ongeschild voor de verwerking van uw maaltijden en salades.

Vraag snel meer informatie aan bij onze verkoopadviseurs.

Introductie nieuwe saus: Copacabanasaus

Introductie nieuwe saus: Copacabanasaus

Tijdens het afgelopen VIP-event hebben we onze nieuwe saus geïntroduceerd; de Copacabanasaus! Bezoekers hebben volop kunnen proeven en testen op onze stand en op het buffet. De Copacabanasaus is voor meerdere doeleinden te gebruiken; op een heerlijke hamburger, in een smakelijke wrap, maar ook in een eigentijdse maaltijdsalade. Vraag snel een proefmonster en de recepturen aan. Laat ook uw klanten genieten van de Copacabanasaus!

Week 3 uitgave carnavals actie lijst

Week 3 uitgave carnavals actie lijst

In week 3 komt onze carnavals actielijst uit. Wilt u op de hoogte blijven van al onze wekelijkse aanbiedingen, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

Truus Pennings nieuwe medewerker per 01-01-2018

Truus Pennings nieuwe medewerker per 01-01-2018

Kennis delen en elkaar inspireren.

Mag ik mij even aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Truus Pennings reeds tientallen jaren werkzaam in de Slagerij branche. Begonnen in de slagerij als verkoopster (34 jaar geleden) en door mijn passie voor het vak steeds verder mijn kennis verbreed en deze de laatste 14 jaar met heel veel collega slagers gedeeld. Vele van jullie zullen mij inmiddels wel kennen of al eens ontmoet hebben.

Ik maak per 1 januari deel uit van het Team van jullie leverancier Van de Ven vers vlees en waren. Ik ga een vaktechnische aanvulling hierin uitvoeren. Om samen te werken met het team van buitendienst medewerkers om jullie bedrijf up to date te houden omtrent innovatie en ontwikkeling van de branche. Mijn belangrijkste visie hierin is om jullie als ambachtelijke ondernemers samen te brengen en de kennis en passie met elkaar te beleven maar vooral te delen. Met als motto Samen staan we sterk.

Hoe ga ik mijn functie binnen Van de Ven invullen?

Ik ga jullie als bedrijf maar ook als ondernemer ondersteunen op het gebied van Assortiment, presentatie en bewerking. Stukje product ontwikkeling. Mijn specialisme zit in de ontwikkeling van de Maaltijden en bereiding hiervan. We gaan workshops en bijeenkomsten organiseren waarbij wij samen de vraag markt van de consument kunnen invullen. Maar ook belangrijk is, in samenwerking met jullie buitendienst medewerker, het totale bedrijf te visualiseren. En jullie kunnen adviseren en ondersteunen om een stukje groei binnen U bedrijf te creëren .

Hopend U allen te mogen begroeten in 2018.

Groet

Truus Pennings

Vaktechnisch adviseur