Net dat beetje Extra

Hart voor het ambacht

Van de Ven vers, vlees en waren onderscheidt zich met een team van ervaringsdeskundigen. Door jarenlange ervaring en productkennis kunnen wij adviseren over de diverse aspecten van het ondernemerschap in de verswereld. Om deze ervaring op de juiste manier voor u te kunnen inzetten hebben wij een dienstenpakket samengesteld.

Assortimentsadvies

Het kan verkwikkend werken om eens een “ander” naar uw assortiment te laten kijken. Waar liggen nog kansen en welke verliesgevende onderdelen kunt u beter saneren. Waar heeft uw klant behoefte aan en hoe kunt u daar optimaal op in spelen? Waar zit uw onderscheidend vermogen als versondernemer en hoe kunt u dat het beste inzetten.

Ambacht voor thuis

De vraag naar gezonde maaltijden neemt toe, veel versondernemers spelen hier al op in door het aanbieden van maaltijden. Samen met u kijken we naar het kostenaspect van de maaltijden en stellen we combinaties samen die voor u zo efficiënt mogelijk zijn. Wij komen bij u op locatie koken, in uw eigen omgeving met uw eigen apparatuur, hierdoor zal het reproduceren van de recepten gemakkelijker zijn.

Workshops & Masterclasses

Om u kennis te laten maken met nieuwe producten organiseren wij meerdere malen per jaar workshops en masterclasses. Ook organiseren we avonden om u te inspireren en samen te koken maar vooral om kennis met u te delen. Klik hier voor een actueel overzicht, u kunt zich direct aanmelden.

Scholing van uw medewerkers

Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw onderneming, groeien zij met u mee? Is er voldoende vakkennis en stralen zij dezelfde passie voor het ambacht uit als u? Door jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het scholen en motiveren van uw medewerkers.

Verpakking van uw producten

Verpakking is een noodzakelijk kwaad, het is functioneel, mag niet lekken en het product mag niet verkleuren. Verpakking kan ook gezien worden als een vorm van marketing. U kunt zich hiermee onderscheiden, laten zien waar u voor staat. Wij zijn er van overtuigd dat verpakking een meerwaarde is voor uw product. Ook duurzaamheid is een belangrijk thema, wij adviseren u hier graag over. Ook kunnen wij een gehele lijn (duurzame) verpakking op naam voor u verzorgen.

Product Demo’s

Introduceert u een nieuw product of wilt u een bestaand product eens wat meer onder de aandacht brengen van uw klanten, dan verzorgen wij bij u op de winkelvloer product demo’s. Een voorbeeld hiervan kan zijn een paté demo waarbij uw klanten diverse soorten paté kunnen proeven.

Van de Ven Vers, vlees en waren streeft naar maatwerk en een persoonlijke aanpak, dat is wat wij “Net dat beetje extra” noemen.