Van de Ven:
waren assortiment

Kruiden, sauzen en marinades zijn fantastische smaakmakers. Wij bieden u op dit gebied graag een breed aanbod producten van absolute topkwaliteit. In de categorie ‘waren’ vindt u deze productgroepen terug:

Kruiden

Hoe brengt u uw producten op smaak? Wij hebben een breed assortiment aan gedroogde kruiden, specerijen en kruidenmixen voor vlees: smaakmakers die uw producten nog lekkerder maken. Een kritische klant proeft het verschil!

Marinades

Vlees of gevogelte met een twist: onze marinades voegen écht iets toe aan uw product. De intensiteit aan smaken wordt niet door iedereen hetzelfde ervaren: kwaliteit en continuïteit zijn belangrijk bij het produceren van heerlijke marinades. Een goede marinade geeft extra smaak aan uw producten.

Non-food

Verpakkingen, non-food producten en toebehoren: uw producten vragen om een passende verpakking. Want het oog wil ook wat…. Het is vanzelfsprekend dat we daarbij rekening houden met het milieu. Bekijk ons non-food assortiment.

Vragen of opmerkingen?

Ons verkoopteam kan u gemakkelijk en snel helpen met al uw vragen omtrent onze producten en de smaakvolle gebruiksmogelijkheden hiervan. Ga naar de contactpagina.

Een greepuit ons aanbod

Non-food
Paprika poeder
BBQ glace
Marinade