Van de Ven:
vers assortiment

Vleeswaren, salades, kaas & zuivel of patés; wij leveren iedere dag verse producten aan tevreden klanten. In de categorie ‘vers’ is kwaliteit, voedselveiligheid en logistiek erg belangrijk. Van de Ven is een professionele partner op het gebied van vers. In deze categorie vindt u deze productgroepen terug:

Vleeswaren

Een sandwich smaakt lekkerder met verse vleeswaren. Van de Ven biedt u, naast een vast ‘basisassortiment’, wisselende vleeswaren en worstspecialiteiten aan. Onze vleeswaren van gerenommeerde binnen- buitenlandse specialisten zijn op basis van unieke recepturen: dat proeft men terug in de authentieke smaken van de producten!

Salades

Verse salades bij de luxe zondagbrunch, de uit-de-hand-gelopen borrel of ‘gewoon’ op de boterham? In Nederland weten we wel hoe we moeten genieten! De salades van Van de Ven maken ieder moment speciaal.

Kaas & zuivel

Nederland, kaasland. Ook binnen het assortiment van Van de Ven hebben de kaas- en zuivelproducten een plek ingenomen. We werken samen met vooraanstaande kaasfabrikanten en bieden u een breed assortiment binnenlandse- en buitenlandse kazen aan.

Patés

Vindt u kwaliteit, versheid en lekkere of bijzondere smaken belangrijk? Dan hebben wij voor u heerlijke patés in vele verpakkingsmogelijkheden. Alle patés zijn op authentieke wijze bereid en geproduceerd: het assortiment verschilt per seizoen en/of feestdag.

Bake-off & convenience

Gemakkelijk en gezond: soms moet het heel eenvoudig zijn om een lekkere maaltijd te bereiden. Want consumenten willen toegankelijke, makkelijk te bereiden en herkenbare producten. Wij geven graag gehoor aan die behoeften.

Groente & fruit

Wij werken met diverse AGF-specialisten met het grootste assortiment groenten en fruit van Nederland. We leveren alles dagvers op het gebied van aardappelen, verse groenten en fruit.

Vragen of opmerkingen?

Ons verkoopteam kan u gemakkelijk en snel helpen met al uw vragen omtrent onze producten en de smaakvolle gebruiksmogelijkheden hiervan. Ga naar de contactpagina.

Een greepuit ons aanbod

Snijworsten
Bake off
Harde kazen
Barbecue marinade
Buitenlandse specialiteiten
Paté
Salades
Verse groenten en fruit