Van de Ven:
vlees assortiment

In ons assortiment vindt u ambachtelijk vlees van hoge en constante kwaliteit. Van een mals stukje varkensvlees tot Australisch rund. Onze producten zijn vol van smaak en snel leverbaar. In de categorie ‘vlees’ vindt u deze productgroepen terug:

Kip & gevogelte

Gildehoen & Wellfoort Kip
Wij presenteren u twee toegankelijke concepten: Gildehoen en Wellfoort kip. Gildehoen betreft 100% Nederlandse scharrelkip, en Wellfoort kip is afkomstig uit de Benelux. Beide concepten zijn volledig vrij van antibiotica. Ook verkrijgbaar: Poulet D'Yvonne

Varken

Houden uw klanten van bacon, ham of salami? Wij ook! Bij Van de Ven verkopen we producten van varkensvlees van de hoogste kwaliteit. Bovendien komt het vlees uit de buurt! Het Livarvarken wordt gehoed in samenwerking met Abdij Lilbosch in Echt. In de kloostertuinen van deze abdij scharrelen een deel van de Livarvarkens waar ze met veel liefde worden verzorgd door de monniken. De combinatie van granen, bijzondere rassen en het scharrelen in een weelde van ruimte maakt Livarvlees tot een uniek product. Dat proeft u!

Rund

Ons rundvlees komt (deels) uit Zuid-Australië. Hier krijgen de runderen de ruimte om te scharrelen en te grazen. Deze rijke smaak heeft het vlees te danken aan het feit dat de runderen in de periode van afmesten 100 dagen met granen (GMO vrij) worden gevoerd. Dat komt de smaak ten goede!

Lam

De unieke smaak van lamsvlees maakt het geliefd over de hele wereld. Ons lamsvlees is speciaal voor u geselecteerd en komt uit Nieuw-Zeeland, hét land van lamsvlees bij uitstek. Hier groeien de lammeren op diervriendelijke en natuurlijke wijze op. Dat resulteert in heerlijk en eerlijk lamsvlees met een constante kwaliteit en smaak.

Wild

Tijdens het wildseizoen genieten we graag van een passend gerecht, zoals een wildstoofpotje, hertenbiefstuk of hazenrugfilet. We willen uw klanten dan ook graag kennis laten maken met de geweldige smaaksensaties van onze wildproducten

Vragen of opmerkingen?

Ons verkoopteam kan u gemakkelijk en snel helpen met al uw vragen omtrent onze producten en de smaakvolle gebruiksmogelijkheden hiervan. Ga naar de contactpagina.

Een greepuit ons aanbod

Kip drumstick
Kipfilet reepjes
Kip spiezen
Steak
Varkensrollade
Karbonade
Varken
Lam