11. Oosterse Botervisfilet

Ingrediënten:

    • Verse botervis filet | 86216013 – Schot
    • Bloem
    • 2 bolletje gember fijn gesneden (pot)
    • 250 gram ananas klein gesneden | 230035 – Nestor
    • Dry glaze indian Kerry | 480552 – Degens
    • 1000 ml ananas/chili saus | 500023 – Verstegen
    • 150 gram bamboe scheuten fijn gesneden (blik)

Bereiding :

  1. Bestuif de botervisfilet licht met bloem.
  2. Kruid met de Indian kerry kruiden.
  3. Bak ze op hoog vuur gaar in 4-8 minuten gaar.
  4. Meng de ananas, bamboescheuten, en gember door de ananas-chilisaus .
  5. Schep dit over de botervis
  6. Af garneren met een takje dille of tuinkers.

Allergenen:

12. Koffie Fudge Mouse

Ingrediënten :

    • 1000 gram vanille mousse poeder |
    • 600 ml melk
    • 600 ml slagroom |
    • 50 gram sterke oplos koffie
    • 200 gram Fudge blokjes
    • Garneer

Bereiding :

  1. Meng de slagroom met de melk, voeg hier het mouse-poeder aan toe en klop het geheel 5 minuten op hoge snelheid.
  2. Meng de koffie poeder en de helft van de fudge blokjes door het mengsel.
  3. Spuit op in mooie bakjes en laat goed koelen.
  4. Garneer mooi af met fudge blokjes, caramel saus, koekjes of choco decoratie.

Allergenen:

13. Strawberry Vanilla

Ingrediënten :

    • 1 pak vanille mousse | 205600 – Alsa
    • 1000 gram aardbeien in stukjes
    • Witte choco druppels of andere vorm van witte chocolade decoratie
    • Verse munt

Bereiding :

  1. Klop de vanille mousse op volgens de verpakking
  2. Meng 500 gram aardbei stukjes door de mousse
  3. Vul mooie bakjes met een laagje verse fijn gesneden aardbeien, spuit een mooie laag mousse op de aarbeiden
  4. Top af met stukjes aardbei, choco druppels en verse munt.

Allergenen: