3. Vol Lof

Ingrediënten :

    • 6 mooie stronken witlof, gehalveerd
    • 1000 ml witte basis saus | 205005 – garde D’or
    • 200 gram uitgebakken pancetta | 140302 – Levoni
    • 100 gram gehakte hazelnoten geroosterd
    • 200 ml kookroom | 310325 -Naarmann
    • 20 gram bruchetta rosso | 500199 – Verstegen
    • Mooie plakjes brie | 310545 – Intercheese

Bereiding :

  1. Gaar de witlofstronkjes beetgaar.
  2. Meng de bruchetta kruiden en de kookroom door de basissaus.
  3. Giet in een ovenschaal een dun bodempje saus, leg hier de witlof stronkjes op en giet de saus erover.
  4. Dan de verkruimelde uitgebakken pancetta en als laatste de plakjes brie.
  5. Bak af in de oven op 160 graden 10 minuten
  6. Garneer af met geroosterde hazelnoten en iets bruchetta kruiden

Allergenen: