3. Vol Lof
Ingrediënten :
-
- 6 mooie stronken witlof, gehalveerd
- 1000 ml witte basis saus | 205005 – garde D’or
- 200 gram uitgebakken pancetta | 140302 – Levoni
- 100 gram gehakte hazelnoten geroosterd
- 200 ml kookroom | 310325 -Naarmann
- 20 gram bruchetta rosso | 500199 – Verstegen
- Mooie plakjes brie | 310545 – Intercheese
Bereiding :
- Gaar de witlofstronkjes beetgaar.
- Meng de bruchetta kruiden en de kookroom door de basissaus.
- Giet in een ovenschaal een dun bodempje saus, leg hier de witlof stronkjes op en giet de saus erover.
- Dan de verkruimelde uitgebakken pancetta en als laatste de plakjes brie.
- Bak af in de oven op 160 graden 10 minuten
- Garneer af met geroosterde hazelnoten en iets bruchetta kruiden