Sheperd’s Pie
Ingrediënten :
-
- 1 kilo half om half gehakt
- 200 gram rode puntpaprika in blokjes
- 250 gram uien in blokjes
- 4 teentjes knoflook
- 750 gram courgette in blokjes
- 0.5 bosje basilicum fijn gesneden
- Geraspte Parmezaan / geraspte belegen kaas | art.nr. 310237 en 310225
- 2 kilo aardappel puree | art.nr. 154453
- Peper en zout
Bereiding :
- Bak het gehakt rul en bak de paprika, uien, knoflook, en courgette mee.
- Voeg als laatste de basilicum toe.
- Breng het geheel op smaak met peper en zout.
- Vul een ovenschaal of éénpersoonsbakje met een laagje puree.
- Daarbovenop het gehaktmengsel en bestrooi dit royaal met kaas.
- Herhaal dit twee keer en eindig met de puree.
- Bestrijk de bovenzijde met heel-ei en bestrooi met met kaas.
- Afbakken in een voorverwarmde oven op 180 graden, 15 minuten.