Sheperd’s Pie

Ingrediënten :

    • 1 kilo half om half gehakt
    • 200 gram rode puntpaprika in blokjes
    • 250 gram uien in blokjes
    • 4 teentjes knoflook
    • 750 gram courgette in blokjes
    • 0.5 bosje basilicum fijn gesneden
    • Geraspte Parmezaan / geraspte belegen kaas | art.nr. 310237 en 310225
    • 2 kilo aardappel puree | art.nr. 154453
    • Peper en zout

Bereiding :

  1. Bak het gehakt rul en bak de paprika, uien, knoflook, en courgette mee.
  2. Voeg als laatste de basilicum toe.
  3. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
  4. Vul een ovenschaal of éénpersoonsbakje met een laagje puree.
  5. Daarbovenop het gehaktmengsel en bestrooi dit royaal met kaas.
  6. Herhaal dit twee keer en eindig met de puree.
  7. Bestrijk de bovenzijde met heel-ei en bestrooi met met kaas.
  8. Afbakken in een voorverwarmde oven op 180 graden, 15 minuten.

Allergenen: