2. Portobello Risotto/bospaddenstoelen
Ingrediënten :
-
- Mooie portobello’s
- Risotto bospaddenstoelen | 410194 – Maiski kant en klaar
- 250 gram bospaddenstoelen, fijn gesneden
- Verse bladpeterselie fijn gesneden
- 2 teentjes knoflook fijn gesneden
- 200 gram kruidenroom kaas | 310510 – Intercheese
- 2 sjalotjes, fijn gesneden
- Geroosterde pijnboompitten
Bereiding :
- Haal de steeltjes uit de portobello’s en snijd dit klein.
- Bak de bospaddenstoelen, ui, knoflook en de gesneden steeltjes aan. Meng de kruidenroomkaas door de groenten.
- Meng alles door de kant en klare risotto en voeg als laatste de gesneden peterselie toe.
- Vul de portobello’s met het mengsel en garneer af met geraspte Parmezaan en geroosterde pijnboompitten.
Tip : Afbakken in voorverwarmde oven op 180 graden 8-10 minuten