2. Portobello Risotto/bospaddenstoelen

Ingrediënten :

    • Mooie portobello’s
    • Risotto bospaddenstoelen | 410194 – Maiski kant en klaar
    • 250 gram bospaddenstoelen, fijn gesneden
    • Verse bladpeterselie fijn gesneden
    • 2 teentjes knoflook fijn gesneden
    • 200 gram kruidenroom kaas | 310510 – Intercheese
    • 2 sjalotjes, fijn gesneden
    • Geroosterde pijnboompitten

Bereiding :

  1. Haal de steeltjes uit de portobello’s en snijd dit klein.
  2. Bak de bospaddenstoelen, ui, knoflook en de gesneden steeltjes aan. Meng de kruidenroomkaas door de groenten.
  3. Meng alles door de kant en klare risotto en voeg als laatste de gesneden peterselie toe.
  4. Vul de portobello’s met het mengsel en garneer af met geraspte Parmezaan en geroosterde pijnboompitten.

Tip : Afbakken in voorverwarmde oven op 180 graden 8-10 minuten

Allergenen: