Pinsa Prosciuto Figo

Ingrediënten :

    • 500 gram Crème fraiche
      280207 – Blue Band
    • 75 gram Groene pesto Costa Liguere
      520732 – Epos Sensation
    • Dun gesneden plakken Parma/Serano ham
      181315 – Casademont 
    • Burrata of zachte mozarella
      310500 – Intercheese
    • Verse vijgen in 4 gesneden
    • Cherry tomaatjes gehalveerd
    • Verse basilicum
    • Pinsa mini bodems
      710150 – GTI

Bereiding :

  1. Meng de crème fraiche met de pesto.
  2. Besmeer de Pinsa’s met het pesto mengsel.
  3. Leg de plakken ham op de Pinsa’s.
  4. Verdeel de tomaatjes en de vijgen.
  5. Brokkel de burrata of mozzarella in stukjes en verdeel over het geheel.
  6. Top af met fijn gesneden basilicum en besprenkel met olijfolie
  7. Afbakken in voorverwarmde oven 220 graden 4 minuten

Allergenen: