8. Carpaccio rollade

Ingrediënten :

    • Mooie plakken rundvlees zachte delen (rosbief)
    • Groene pesto kruiden olie | 520120 – Epos
    • Verse spinazie
    • Pijnboompitten
    • Geraspte Parmezaan | 310237 – Intercheese
    • Bruchetto mix olivio | 500197 – Verstegen

Bereiding :

  1. Snijd een mooi stuk rosbief open tot een hele lap
  2. Smeer de rosbief (binnenzijde) in met de pesto olie.
  3. Royaal beleggen met mooi vers (gewassen) spinazie
  4. Pijnboompitten en Parmezaan
  5. Rol het geheel stevig op en bind het mooi op
  6. Buitenkant licht bestrijken met de pesto olie en Bruchetto mix olivio

Bereiding

Per 500 gram ongeveer 25-30 minuten rondom mooi bakken. Of in de oven schuiven na aanbakken 160 graden 20 minuten of kern van 48-50 graden (rosé)

Allergenen: