5. Broccoli in Porcini saus

Ingrediënten :

    • 60 gram eekhoorntjes brood (gedroogde porcini)
    • 800 gram broccoli roosjes (geblancheerd)
    • 200 gram ui in blokjes
    • 750 gram gesorteerde champignons
    • 150 ml witte wijn, zoet
    • 200 ml groenten bouillon
    • 250 ml Crème fraîche |280207 – Blue Band
    • 2 eetlepels mosterd

Bereiding :

  1. Laat het eekhoorntjes brood in een schaal met warm water 20 minuten wellen en giet af.
  2. Fruit de gesneden ui en bak de champignon mix mee.
  3. Voeg het eekhoorntjes brood toe en voeg ook de wijn en de bouillon toe.
  4. Laat het geheel tot de helft inkoken.
  5. Voeg de crème fraîche en de mosterd toe en laat nog een paar minuten inkoken.
  6. Eventueel nog iets bij binden.
  7. Schep als laatste de broccoli door het mengsel.

Allergenen: