5. Broccoli in Porcini saus

Ingrediënten :
-
- 60 gram eekhoorntjes brood (gedroogde porcini)
- 800 gram broccoli roosjes (geblancheerd)
- 200 gram ui in blokjes
- 750 gram gesorteerde champignons
- 150 ml witte wijn, zoet
- 200 ml groenten bouillon
- 250 ml Crème fraîche |280207 – Blue Band
- 2 eetlepels mosterd
Bereiding :
- Laat het eekhoorntjes brood in een schaal met warm water 20 minuten wellen en giet af.
- Fruit de gesneden ui en bak de champignon mix mee.
- Voeg het eekhoorntjes brood toe en voeg ook de wijn en de bouillon toe.
- Laat het geheel tot de helft inkoken.
- Voeg de crème fraîche en de mosterd toe en laat nog een paar minuten inkoken.
- Eventueel nog iets bij binden.
- Schep als laatste de broccoli door het mengsel.
Allergenen:

