Boeren Asperge

Ingrediënten :

    • 2000 gram verse witte hele asperges
    • 150 gram crème fraîche  | art.nr. 310645
    • 200 gram Cherry tomaatjes
    • Plakken Serrano ham | art.nr. 181315
    • 200 gram geraspte belegen kaas | art.nr. 310225
    • 150 gram heel ei | art.nr. 280010
    • peper en zout

Bereiding :

  1. Gaar de asperges,  bewaar 150ml van het kookvocht.
  2. Roer de crème fraîche, het ei en de helft van de kaas door het kookvocht.
  3. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Rol de asperges in de de ham.
  5. Giet het ei-mengsel in een ovenschaal en leg de asperges op het ei-mengsel.
  6. Leg de gehalveerde tomaatjes op en tussen de asperges, en bestrooi met de rest van de kaas.
  7. Gratineer in een voorverwarmde oven op 180 graden 10-12 minuten.

Allergenen: