Veldhoven Kipproducten en Van de Ven werken samen!

Vanaf heden bundelen wij onze krachten om alle versspecialisten in Limburg van heerlijke vlees- en gevogelteproducten te voorzien.

Dit nieuws hadden wij u graag persoonlijk willen vertellen, maar door de huidige Coronacrisis is dit helaas niet mogelijk.

SAMENWERKING

De twee familiebedrijven begrijpen elkaar als geen ander, met jarenlange ervaring in de vleessector. Een samenwerking zat er dan ook al een langere tijd aan te komen.

Van de Ven levert vers vlees en vleeswaren aan detaillisten en speciaalzaken in Limburg. Aan hun mooie assortiment voegen zij nu het gehele assortiment van Veldhoven Kipproducten toe. Zo kunnen wij onze klanten een breder assortiment aanbieden, met als kers op de taart, klant specifieke en maatwerk producten. Ook hier geld weer “net dat beetje extra”.

PRODUCTEN

Met het assortiment kipproducten van Veldhoven Kipproducten kunnen onze klanten zicht echt onderscheiden. Naast een uniek barbecue assortiment, is er ook een gourmet assortiment en een groot scala aan gemaksproducten. Het merendeel van deze producten zijn ook nog eens allergeen vrij!

Door deze samenwerking kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Zo heeft u straks nog maar één leverancier voor uw gehele bestelling!

Wij hebben aandacht voor het ambacht, hart voor uw zaak en oog voor wat u nodig heeft om succesvol te zijn en blijven.

VOORDELEN

Door een goede samenwerking kunnen wij u als versspecialist nog beter van dienst zijn, ‘van de specialist naar de specialist’. Het volledige assortiment van Veldhoven Kipproducten is vanaf heden (ook) bij Van de Ven verkrijgbaar. Zo heeft u straks één leverancier voor uw bestelling en bezorging. Hiermee dragen wij ook ons steentje bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, aangezien er minder transport nodig zal zijn.

Wij zullen altijd zorg dragen voor een optimale ondersteuning, zo kunt u ook gebruik maken van het marketingteam om producten te promoten of extra onder de aandacht te brengen.

Door deze samenwerking is Van de Ven nu ook in staat prijzen marktconform aan te bieden.

VERVOLG

Zowel Veldhoven Kipproducten als Van de Ven zal in de komende periode u benaderen om uw leveringen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voor vragen en/of opmerkingen kan er contact worden opgenomen met uw contactpersoon binnen Van de Ven 0475 – 481731 of Veldhoven Kipproducten 010 – 4204350.

Met vriendelijke groet,
Team Veldhoven Kipproducten en Van de Ven