Belangrijke informatie omtrent het Coronavirus (COVID-19)

Geachte klant,

Zoals u waarschijnlijk al weet is Nederland, en de hele wereld, in de ban van het zogenaamde Coronavirus (COVID-19). Wij als Van de Ven vers, vlees en waren hebben daarom een aantal maatregelen getroffen om de risico’s voor zowel u en onszelf te beperken. Dit is voor ons topprioriteit. 

Wat gaat er voor u veranderen:

1. Onze chauffeurs leveren tot aan de buitendeur

Om de risico’s te beperken leveren onze chauffeurs uw bestelling tot aan de buitendeur. Wij verzoeken u om minstens 1,5 meter afstand te houden en zelf uw bestelling naar binnen te brengen. Ook vragen wij u om de retouremballage buiten neer te zetten zodat onze chauffeurs dit meteen mee kunnen nemen.

2. Wij nemen geen contante betalingen meer aan

Tot nader order nemen wij geen contante betalingen meer aan. Wij verzoeken u vriendelijk om in plaats hiervan uw betaling via de bank te laten verlopen.

3. Geef door wanneer u uw bestelling eventueel afhaalt

Het is nog altijd mogelijk om uw bestelling af te halen, geef dit wel van te voren door en wacht a.u.b. aan de receptie. Wanneer u nog geen inloggegevens heeft voor onze online bestelmodule kunt u deze zowel telefonisch als per mail opvragen. 

4. Alle workshops, demonstraties, bijenkomsten en afspraken zowel binnen- als buitenhuis worden afgezegd. 

5. Onze verkoopadviseurs kunnen u tot nader order niet bezoeken.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om onze buitendienst te bellen of te mailen. Hiervoor zijn zij gewoon beschikbaar. 

Verder hebben wij ook interne maatregelen getroffen waar we u van op de hoogte willen stellen:

1. Bezoekers (ieder ander dan medewerkers van Van de Ven vers, vlees en waren) mogen het pand niet verder betreden dan de voordeur

2. Inkomende goederen bij Van de Ven vers, vlees en waren worden door eigen medewerkers verwerkt. Externe chauffeurs komen niet verder dan de deur van ons magazijn. 

3. Al onze chauffeurs zijn voorzien van handdesinfectie en zijn op de hoogte van alle extra maatregelen. 

Wij hopen dat u begrijpt dat wij dit doen voor de algemene veiligheid van u, onszelf en alle partijen waarmee wij in contact komen. Uiteraard zullen wij streven naar behoud van kwaliteit en service zoals u dit van ons gewend bent.  

Van de Ven vers, vlees en waren