
Mosselen
Ingrediënten :
-
- Mosselen | 86226053 – Schot
- Kruiden olie café de Paris | 425965 – Hela
- Crème fraîche | 280207 – Blue Band
- Geblancheerde fijn gesneden prei
- Alu bakje hoog (lasagne bakje) | 630437
Bereiding :
- Meng de kruidenolie met de crème fraîche .
- Doe een dun laagje onder in het bakje.
- Leg de mosseltjes erop. Giet nog wat crème fraîche mengsel over de mosselen verdeel vervolgens de prei over de mosselen.
Allergenen :

Scampi
Ingrediënten:
-
- Scampi | 780091 – Schot
- Viskruiden | Degens
- Kaas saus | 520375 – Epos
- Heel fijn gesneden lente-ui
- Fijn gesneden rode punt paprika
- Verse dille
- Alu bakje hoog | 630437
Bereiding:
- Kruid de scampi met de viskruiden.
- Vul een bodempje met de kaas-roomsaus en leg de scampi’s hierop.
- Verdeel de lente-ui en de paprika over de bakjes. Garneer af met fijn gesneden dille.
Allergenen:




Verse Zalm
Ingrediënten:
-
- Zalm | 86220009 – Schot
- Viskruiden | Degens
- Hollandaise saus | 205010 – Garde D’or
- Fijn gesneden wortel/bieslook/bleekselderij
- Alu bakje hoog | 630437
Bereiding:
- Blancheer de gesneden groenten.
- Meng de groenten door de saus.
- Giet een dun laagje saus/groenten mengsel in het bakje.
- Leg hier de zalm (in blokjes gesneden) op.
- Garneer af met fijn gesneden groenten.
Allergenen:




Tip : dek de bakjes af met aluminiumfolie voor ze op de barbecue gaan. Bereiding ongeveer 8-12 minuten