Datum: 01-08-2024

Nieuw: Super Serrano Ham van Muñoz Rojo

Super Serrano Ham van Muñoz Rojo

Bij Van de Ven vers, vlees en waren zijn we verheugd om een nieuw topproduct aan ons assortiment toe te voegen: de Super Serrano Ham van Muñoz Rojo, afkomstig uit Murcia, Spanje. Deze hoogwaardige ham is het resultaat van eeuwenoude tradities, gecombineerd met moderne technieken, en biedt een unieke smaakbeleving.

Wat maakt de Super Serrano Ham bijzonder?

Een van de belangrijkste kenmerken van de Super Serrano Ham is het verminderde zoutgehalte. Deze ham bevat maar liefst 25% minder zout dan traditionele serranohammen, zonder concessies te doen aan smaak of kwaliteit. Dit maakt het niet alleen een gezondere keuze, maar ook een product dat zich perfect leent voor een breed scala aan toepassingen in uw assortiment.

Vakmanschap en traditie uit Murcia

De hammen van Muñoz Rojo worden geproduceerd in Murcia, een regio in het zuidoosten van Spanje die bekendstaat om zijn rijke traditie in het rijpen van hammen. Het rijpingsproces van deze hammen is een waar kunstwerk, waarbij elke stap met zorg en vakmanschap wordt uitgevoerd. De combinatie van tijd, vakmanschap en de ideale klimatologische omstandigheden in Murcia zorgen voor een ham van uitzonderlijke kwaliteit.

Klik op het bovenstaande filmpje

Wilt u meer weten over hoe deze hammen hun unieke smaak ontwikkelen? Klik op het filmpje bovenaan de pagina om het bijzondere rijpingsproces te ontdekken. Hier ziet u hoe het eeuwenoude ambacht van hammen rijpen nog altijd in ere wordt gehouden, en hoe dit resulteert in een product van topkwaliteit.

Nu verkrijgbaar bij Van de Ven 

De Super Serrano Ham van Muñoz Rojo is vanaf nu verkrijgbaar bij Van de Ven vers, vlees en waren. Of u nu op zoek bent naar een premium product voor uw klanten of een gezondere keuze wilt bieden, deze ham is de perfecte aanvulling op uw assortiment.