Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Truus Pennings, onze ervaren specialist in het slagersvak, haar werkzaamheden gaat uitbreiden met een nieuw concept: “Truus on Tour”. Vanaf januari 2025 zal Truus zich nog meer gaan focussen op koken en advies op locatie. Dit betekent dat zij naar uw bedrijf toe komt om samen met u en uw team maaltijden en concepten te bereiden.

Met haar jarenlange expertise biedt Truus ondersteuning en advies die verder gaan dan alleen culinaire creaties. Ze denkt mee over uw bedrijfsprocessen en kan trainingen verzorgen voor uw personeel. Dit alles wordt op maat gemaakt voor slagerijen, boerderijwinkels, delicatessenwinkels, AGF-specialisten, kaasspeciaalzaken, cateringbedrijven, lunchrooms en of kleine horecagelegenheden.

Wat kunt u verwachten:

  • Koken op locatie: maaltijden en concepten
  • Assortiment advies: Samenstellen van een aantrekkelijk en winstgevend productaanbod.
  • Presentatie: Tips en tricks voor een aantrekkelijke presentatie van uw producten.
  • Werk- en productieplanning: Optimalisatie van uw bedrijfsprocessen voor efficiëntie en kwaliteit.
  • Verkooptraining: Trainingen voor uw medewerkers om de verkoop te stimuleren en klanttevredenheid te verhogen.Truus helpt uw bedrijf onderscheidend te maken en uw omzet verhogen. Dit alles is onderdeel van “Net dat beetje extra” en alleen voor u als klant van Van de Ven vers, vlees en waren beschikbaar.

Zullen we samen koken?

Laten we samenwerken aan het behoud en de verbetering van het ambacht. Laat u informeren en inspireren door een afspraak te maken met Truus. Vul eenvoudig onderstaand formulier in en Truus zal u zo snel mogelijk benaderen voor een afspraak.

    * verplicht veld


    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.