Datum: 22-05-2024

Ervaar het gemak van online bestellen

Online bestellen bij Van de Ven vers, vlees en waren

Ontdek het gemak van online bestellen

Bij Van de Ven vers, vlees en waren maken we het u graag gemakkelijk. Met onze online bestelomgeving kunt u nu op elk moment van de dag uw bestellingen plaatsen, waar u ook bent. Of u nu in uw winkel bent of onderweg, onze gebruiksvriendelijke website en app staan altijd voor u klaar.

Hoe werkt het?

Bezoek eenvoudig onze website en klik op “Bestel online” in de rechterbovenhoek om direct toegang te krijgen tot ons uitgebreide assortiment. Liever bestellen via uw telefoon? Download dan onze app, Reflex eBestel V3, en plaats uw bestellingen snel en gemakkelijk vanaf uw mobiel.

Zodra u bent ingelogd, krijgt u toegang tot onze meest recente aanbiedingen en producten. Het bestelproces is eenvoudig en overzichtelijk, en uw bestelling wordt zorgvuldig verwerkt door ons team. Mocht er onverhoopt een product niet op voorraad zijn, dan nemen wij direct contact met u op om samen tot een oplossing te komen.

Nog geen inlogcode?

Geen probleem! Neem contact met ons op via onderstaan contactformulier om direct een inlogcode aan te vragen. Vervolgens kunt u meteen beginnen met bestellen en profiteren van het gemak en de efficiëntie van onze online bestelomgeving.

    * verplicht veld


    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.