De beste keuze in brood, deegwaren en patisserie

Brood, deegwaren en patisserie zijn onmisbaar in elk assortiment. Bij Van de Ven bieden we een breed scala aan bake-off producten, patisserie en brood, zodat u uw klanten altijd vers en smakelijk kunt bedienen. Of het nu gaat om krokante broden of verfijnde gebakjes, onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op smaak en kwaliteit. Hieronder vindt u de verschillende categorieën binnen ons assortiment.

Contact
Afbeelding productcategorie bake-off

Brood & Bake-off

Ons assortiment bake-off producten biedt een breed scala aan brood en deegwaren die eenvoudig ter plekke kan worden afgebakken. Van krokant stokbrood tot heerlijke croissants, onze bake-off producten zijn van uitstekende kwaliteit en ideaal voor versspecialisten die hun klanten versgebakken producten willen aanbieden.

Afbeelding productcategorie Hartig

Hartige producten

Van de Ven biedt een assortiment aan hartige bake-off producten, zoals saucijzenbroodjes en quiches. Deze producten zijn eenvoudig te verwerken en ideaal voor bij de lunch of als snack. Onze hartige producten worden gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en bieden een rijke smaakervaring.

Afbeelding productcategorie Patisserie

Patisserie

Ons assortiment patisserieproducten biedt een breed scala aan zoete lekkernijen, zoals luxe gebakjes en taartjes. Deze producten zijn ideaal voor elke gelegenheid en voegen een verfijnde touch toe aan uw aanbod. Onze patisserieproducten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen.