Hoogwaardige kazen en zuivel voor uw klanten

Bij Van de Ven leveren we een uitgebreid assortiment kaas en zuivel, zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en smaak. Van Nederlandse klassiekers tot internationale kazen, en van boter tot verse zuivelproducten, ons assortiment biedt een ruime keuze voor versspecialisten en horeca. Onze producten zijn geschikt voor elke toepassing, van broodbeleg tot luxe gerechten. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende categorieën die wij aanbieden.

Afbeelding productcategorie kazen

Hele kazen

Onze hele kazen zijn zorgvuldig geselecteerd en komen rechtstreeks van de beste kaasmakers. Van jonge kaas tot extra gerijpte varianten, wij bieden een breed assortiment dat perfect past bij de behoeften van zowel winkels als horeca. Met een variëteit aan smaken en texturen zijn onze kazen een uitstekende keuze voor klanten die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten.

Afbeelding productcategorie raspen

Geraspte kaas

Van de Ven levert hoogwaardig geraspte kaas, gemaakt van de beste kazen. Perfect voor het garneren van pasta’s, pizza’s en andere gerechten, onze geraspte kaas biedt gemak zonder concessies te doen aan smaak. Deze producten zijn ideaal voor drukke keukens die behoefte hebben aan snelle, maar kwalitatieve oplossingen.

Afbeelding productcategorie boter

Boter

Ons assortiment boter omvat zowel traditionele als speciale varianten, allemaal geselecteerd op basis van kwaliteit en smaak. Of het nu gaat om koken, bakken of serveren, onze boterproducten zijn een essentieel ingrediënt voor iedere keuken. Wij leveren alleen producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, perfect voor gebruik in de horeca of bij de versspecialist.

Afbeelding productcategorie melk

Zuivel

Bij Van de Ven vindt u een uitgebreid assortiment aan zuivelproducten, variërend van melk en yoghurt tot room en andere specialiteiten. Onze zuivelproducten zijn geselecteerd op hun versheid en kwaliteit, en zijn perfect voor dagelijkse consumptie of als ingrediënt in verschillende gerechten. Wij leveren alleen zuivel van de hoogste standaard, geschikt voor elk segment van de markt.

Afbeelding productcategorie buitenlandse kazen

Buitenlandse kazen

Ons assortiment buitenlandse kazen biedt een unieke selectie van wereldwijde klassiekers, zoals Franse brie, Italiaanse gorgonzola en Zwitserse gruyère. Deze kazen brengen internationale smaken naar uw klanten en voegen een verfijnde touch toe aan elke kaasplank of maaltijd. Onze buitenlandse kazen zijn zorgvuldig geselecteerd en staan garant voor de hoogste kwaliteit.