Passende verpakkingen voor elke toepassing

Efficiënte en kwalitatieve verpakkingen zijn essentieel in de voedingsindustrie. Bij Van de Ven bieden we een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen, van zakken en tassen tot maaltijdverpakkingen en folies. Onze producten zijn ontworpen om uw producten veilig, vers en professioneel te verpakken. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod aan verpakkingen, geschikt voor zowel versspecialisten als horecaondernemers.

 

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om alle verpakkingen te bedrukken met uw logo en naam.

Contact
Afbeelding productcategorie tassen

Tassen

Wij leveren een breed assortiment aan tassen, van draagtasjes tot stevige draagtassen voor het verpakken van producten. Onze tassen zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende maten en materialen. Ze bieden niet alleen praktisch gebruik, maar zijn ook een representatieve verpakking voor uw winkel of horecabedrijf.

Afbeelding productcategorie zakjes

Zakken

Van de Ven biedt een ruime keuze aan zakken voor uiteenlopende verpakkingsbehoeften. Of het nu gaat om papieren zakken voor brood of plastic zakken voor vleeswaren, onze producten zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Ideaal voor versspecialisten die op zoek zijn naar praktische en betrouwbare verpakkingsoplossingen.

Afbeelding productcategorie bakken

Bakken

Ons assortiment met bakken is perfect voor het veilig en efficiënt verpakken van voedingsmiddelen. Verkrijgbaar in diverse formaten, bieden ze de juiste oplossing voor het verpakken van bijvoorbeeld vleeswaren, salades of andere verse producten. Onze bakken zijn van hoogwaardige kwaliteit en houden uw producten langer vers.

Afbeelding productcategorie stickers

Stickers

Wij leveren een breed assortiment aan stickers, geschikt voor etikettering en branding. Onze stickers zijn van hoge kwaliteit en blijven goed kleven, zelfs in gekoelde omstandigheden. Ze bieden een eenvoudige oplossing voor het labelen van verpakkingen en producten, en helpen u bij het communiceren van belangrijke informatie aan uw klanten.

Afbeelding productcategorie maaltijdverpakkingen

Maaltijdverpakkingen

Onze maaltijdverpakkingen zijn ideaal voor het verpakken en vervoeren van kant-en-klare maaltijden. Van magnetronbestendige schalen tot afsluitbare bakjes, onze verpakkingen bieden gemak en kwaliteit voor uw klanten. Perfect voor restaurants, cateringbedrijven en delicatessenzaken.

Afbeelding productcategorie folies

Folies

Van de Ven biedt een breed scala aan folies voor het veilig en vershouden van voedsel. Onze folies zijn stevig en zorgen ervoor dat producten langer vers blijven, wat ideaal is voor het verpakken van vleeswaren, kaas of andere voedingsmiddelen. Kwaliteit en gebruiksgemak staan bij ons voorop.