Ontdek onze kruiden, specerijen en sauzen

Kruiden en specerijen zijn de sleutel tot het creëren van smaakvolle gerechten, en bij Van de Ven bieden we een uitgebreid assortiment aan kruiden, marinades en sauzen om aan de behoeften van uw klanten te voldoen. Onze producten zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en veelzijdigheid, ideaal voor elk type keuken. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende categorieën binnen ons aanbod aan kruiden en specerijen.

Contact
Afbeelding productcategorie marinades

Marinades

Onze marinades zijn speciaal ontwikkeld om vlees, vis en gevogelte naar een hoger smaakniveau te tillen. Met een breed scala aan smaken, van pittig en kruidig tot mild en zoet, bieden onze marinades de perfecte oplossing voor elke keuken. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en zorgen voor een heerlijke smaakbeleving. Ideaal voor slagers en horecazaken die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten om hun vlees te verrijken.

Afbeelding productcategorie kruiden

Droge kruiden

Bij Van de Ven bieden we een uitgebreid assortiment droge kruiden, zorgvuldig geselecteerd voor hun intense smaak en kwaliteit. Van klassiekers zoals basilicum en oregano tot exotische specerijen zoals komijn en kurkuma, onze kruiden zijn perfect voor het op smaak brengen van diverse gerechten. Deze producten zijn een onmisbaar onderdeel van elke keuken, zowel in de horeca als in de winkel.

Afbeelding productcategorie hulpstoffen

Hulpstoffen

Onze hulpstoffen zijn ontworpen om voedingsproducten te verbeteren, van het verbeteren van de textuur tot het verlengen van de houdbaarheid. Denk aan bindmiddelen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen die essentieel zijn voor de voedselbereiding in professionele keukens. Van de Ven levert alleen hulpstoffen van de hoogste kwaliteit, die voldoen aan de strenge eisen van de voedingsindustrie.

Afbeelding productcategorie saus

Sauzen

Onze sauzen zijn veelzijdig en van topkwaliteit, geschikt voor zowel koude als warme toepassingen. Of het nu gaat om klassieke sauzen zoals mayonaise en curry, of om verfijnde opties zoals bearnaise en barbecue, onze sauzen zijn onmisbaar in elke keuken. Ze zijn perfect voor het afmaken van gerechten en zorgen voor een rijke smaakervaring waar uw klanten naar op zoek zijn.