Gemaksproducten van topkwaliteit 

Bij Van de Ven begrijpen we dat gemak en snelheid belangrijk zijn, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Ons convenience-assortiment biedt een ruime selectie aan maaltijdcomponenten, aardappel- en pastaproducten, soepen en sauzen, die u helpen om snel en eenvoudig smaakvolle gerechten te bereiden. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste eisen te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse categorieën binnen ons convenience aanbod.

Contact
Afbeelding productcategorie maaltijd componenten

Maaltijdcomponenten

Bij Van de Ven bieden we een divers assortiment aan maaltijdcomponenten, ideaal voor versspecialisten die op zoek zijn naar gemak en kwaliteit. Van krokante schnitzels tot sappige gehaktballen, elk product is zorgvuldig bereid en direct klaar voor gebruik. Onze maaltijdcomponenten zijn perfect voor kant-en-klare gerechten of als basis voor uitgebreide maaltijden. Gemak en kwaliteit gaan hier hand in hand.

Afbeelding productcategorie aardappel

Aardappelproducten

Ons assortiment aardappelproducten, variërend van minikriel tot romige aardappelpuree, biedt uw klanten de perfecte aanvulling op elke maaltijd. Met zorg geselecteerd en eenvoudig te bereiden, zijn onze aardappelproducten een ideale keuze voor zowel thuisgebruik als professionele keukens. Ze vormen een veelzijdige basis voor vele gerechten en staan garant voor constante kwaliteit.

Afbeelding productcategorie pasta

Pasta en pastaproducten

Van de Ven levert een ruim assortiment aan pastaproducten, die zowel eenvoudig te bereiden als van hoge kwaliteit zijn. Onze pasta’s variëren van klassieke Italiaanse soorten tot kant-en-klare pastagerechten. Of het nu voor een snelle maaltijd of een uitgebreid buffet is, onze pastaproducten zijn een uitstekende keuze voor klanten die op zoek zijn naar smaakvolle en betrouwbare ingrediënten.

Afbeelding productcategorie soepen

Soepen

Onze soepen zijn gemaakt met de beste ingrediënten en bieden een rijkdom aan smaak. Van klassieke groentesoepen tot stevige maaltijdsoepen, wij leveren producten die eenvoudig te bereiden zijn en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze soepen zijn een ideale toevoeging aan het assortiment van iedere versspecialist, perfect voor klanten die op zoek zijn naar een snelle en voedzame oplossing.

Afbeelding productcategorie sauzen

Sauzen

Van de Ven biedt een breed scala aan sauzen, van romige varianten tot pittige smaakmakers, die uw klanten helpen om hun gerechten te verrijken. Onze sauzen zijn van topkwaliteit en eenvoudig te gebruiken in verschillende toepassingen, zoals pastagerechten, vleesgerechten of als dips. Ze vormen een essentieel onderdeel van elk goed gevuld  assortiment.