Ontdek ons assortiment aan salades, sauzen en tapas

Bij Van de Ven bieden we een veelzijdig assortiment aan salades, sauzen en tapas, speciaal geselecteerd voor versspecialisten en horecazaken. Of het nu gaat om maaltijdsalades voor een snelle lunch, smeuïge toastsalades voor bij de borrel, smaakvolle sauzen als basis, of authentieke tapas, onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Met ons brede aanbod kunt u uw klanten altijd iets speciaals bieden, van snelle maaltijden tot verfijnde borrelopties. Hieronder vindt u de verschillende productcategorieën binnen deze groep.

Contact
Afbeelding productcategorie maaltijdsalades

Maaltijdsalades

Onze maaltijdsalades zijn samengesteld met verse en hoogwaardige ingrediënten, perfect als een gemakkelijke en voedzame maaltijdoptie. Van frisse pastasalades tot rijkgevulde vlees- of visvarianten, ons assortiment biedt voor elke smaak wat wils. Ideaal voor een snelle maaltijd of lunch.

Afbeelding productcategorie toast salades

Toastsalades

Onze toastsalades zijn de perfecte aanvulling op iedere borrelplank of broodmaaltijd. Gemaakt met de beste ingrediënten en zorgvuldig bereid, bieden ze uw klanten een smaakvolle en eenvoudige optie voor op toast of crackers. Een heerlijk product voor tussendoor of als onderdeel van een uitgebreid diner.

Afbeelding productcategorie sauzen

Sauzen

Onze sauzen zijn speciaal ontwikkeld als smaakvolle basis voor de bereiding van salades, zoals eiersalade en kip-kerrie. Deze veelzijdige sauzen, geleverd in handige emmers, zorgen voor consistentie en gemak in uw keuken. Ze bieden een rijke smaak en zijn perfect afgestemd op diverse combinaties, zodat u eenvoudig heerlijke salades kunt creëren die uw klanten zullen waarderen.

Afbeelding productcategorie tapas

Tapas

Ons assortiment tapas is ideaal voor klanten die willen genieten van authentieke, smaakvolle borrelhapjes. Van olijven en gevulde peppadews tot Spaanse charcuterie, wij bieden een breed scala aan tapas die de perfecte aanvulling vormen op elke borrelplank. Zorgvuldig geselecteerd op basis van smaak en kwaliteit, onze tapas brengen de Mediterrane sfeer naar uw winkel of horecazaak.