Wij doen net dat beetje extra

Bij Van de Ven vers, vlees en waren staan wij voor vakmanschap en ervaring. Met een team van deskundigen met jarenlange kennis van de verswereld, bieden wij u advies op maat. Of het nu gaat om producten of ondernemerschap, wij delen onze expertise om uw zaak te laten groeien. Speciaal hiervoor hebben wij een dienstenpakket samengesteld om u optimaal te ondersteunen.

 

Contact
Logo Net dat beetje extra Bruin

Masterclasses

Wij organiseren meerdere malen per jaar masterclasses om u kennis te laten maken met onze nieuwste producten. Bekijk het actuele overzicht en meld u direct aan.

Agenda
Logo Net dat beetje extra Groen

Truus on Tour

De vraag naar gezonde maaltijden groeit, en steeds meer versspecialisten spelen hierop in. Met het programma ‘Truus on Tour’ komen we bij u op locatie koken. Samen bekijken we de kosten en stellen we efficiënte maaltijdcombinaties samen, afgestemd op uw eigen apparatuur. Zo wordt het eenvoudig om de recepten later zelf te bereiden in uw dagelijkse praktijk.

Meer info
Logo Net dat beetje extra Geel

Assortimentsadvies

Soms is het verfrissend om met een nieuwe blik naar uw assortiment te kijken. Waar liggen onbenutte kansen, en welke minder rendabele onderdelen kunt u beter schrappen? Wat heeft uw klant écht nodig, en hoe kunt u hier optimaal op inspelen? Ontdek waar uw kracht als versspecialist ligt en zet deze effectief in om uw bedrijf te laten groeien.

Neem contact met ons op
Logo Net dat beetje extra Bruin

Scholing van uw medewerkers

Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Groeien ze met u mee en hebben ze voldoende vakkennis? Delen ze dezelfde passie voor het vak als u? Met onze jarenlange ervaring helpen wij u om uw medewerkers te trainen en te motiveren, zodat zij kunnen uitblinken in hun werk.

 

Neem contact met ons op
Logo Net dat beetje extra Geel

Productdemo’s

Introduceert u een nieuw product of wilt u een bestaand product extra in de schijnwerpers zetten? Wij verzorgen productdemo’s op uw winkelvloer. Denk bijvoorbeeld aan een patéproeverij, waarbij uw klanten verschillende soorten paté kunnen proeven en ontdekken.

Neem contact met ons op