Datum: 05-09-2024

Slagerij Custers in Nuth wordt Hofleverancier

Slagerij Custers Hofleverancier 04

Slagerij Jean Custers in Nuth wordt Hofleverancier

Met grote trots kondigen wij aan dat Slagerij Jean Custers in Nuth het prestigieuze predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ heeft ontvangen. Dit bijzondere eerbetoon werd toegekend door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf. De officiële oorkonde werd woensdag uitgereikt door Gouverneur Roemer aan de trotse eigenaar, Jean Custers.

Geschiedenis van Slagerij Custers

Slagerij Jean Custers werd opgericht in 1924 door Peter en Fien Custers-Mevis. Door de jaren heen is het familiebedrijf uitgegroeid tot een begrip in Nuth en omgeving. Sinds 1989 wordt de slagerij met veel passie geleid door Jean Custers en zijn echtgenote. Onder hun leiding, die inmiddels al 35 jaar duurt, heeft de slagerij zich steeds weten aan te passen aan de veranderende markt. Het assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige vleesproducten en gemaksproducten, die het bedrijf zijn unieke reputatie hebben bezorgd.

Trots op onze samenwerking

Bij Van de Ven vers, vlees en waren zijn we er bijzonder trots op dat wij al jarenlang leverancier mogen zijn van Slagerij Custers. Onze samenwerking met Jean Custers en zijn team is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een gezamenlijke inzet voor kwaliteit. Het is voor ons een eer om een bijdrage te mogen leveren aan het succes van dit prachtige familiebedrijf, dat nu met het predicaat Hofleverancier terecht wordt erkend voor hun vakmanschap en toewijding.

Een bijzonder feestelijk moment

Bij de ceremonie, waarin deze bijzondere onderscheiding werd gevierd, waren ook Maurice van de Ven en Rik Smeets, onze operationeel manager, aanwezig om dit feestelijke moment met Slagerij Custers te delen.

Wij feliciteren Jean Custers en zijn familie van harte met deze uitzonderlijke prestatie en wensen hen veel succes voor de toekomst. Het ontvangen van het predicaat Hofleverancier is een welverdiende erkenning van hun inzet, vakmanschap en toewijding door de jaren heen.

Lees ook: Keurslager Erik Pinckaers wint bij Slavakto Vakwedstrijden