Pinsa Prosciuto Figo

Ingrediënten :

    • 500 gram Crème fraiche
      280207 – Blue Band
    • 75 gram Groene pesto Costa Liguere
      520732 – Epos Sensation
    • Dun gesneden plakken Parma/Serano ham
      181315 – Casademont 
    • Burrata of zachte mozarella
      310500 – Intercheese
    • Verse vijgen in 4 gesneden
    • Cherry tomaatjes gehalveerd
    • Verse basilicum
    • Pinsa mini bodems
      710150 – GTI

Bereiding :

  1. Meng de crème fraiche met de pesto.
  2. Besmeer de Pinsa’s met het pesto mengsel.
  3. Leg de plakken ham op de Pinsa’s.
  4. Verdeel de tomaatjes en de vijgen.
  5. Brokkel de burrata of mozzarella in stukjes en verdeel over het geheel.
  6. Top af met fijn gesneden basilicum en besprenkel met olijfolie
  7. Afbakken in voorverwarmde oven 220 graden 4 minuten

Allergenen:

Pinsa Pomodoro Mozzarella

Ingrediënten :

    • Pinsa mini
    • Zachte mozzarella
    • Santa cherrie tomaatjes
    • Groene pesto Costa Ligure
    • Verse basilicum
    • Pizza saus

Bereiding :

  1. Bestrijk de bodem met de pizzasaus.
  2. Verdeel de gesneden tomaatjes over de pinsa.
  3. Spuit wat groene pesto (spuitzakje of fles) over de pinsa
  4. Brokkel de mozarella kaas erover.
  5. Garneer af met fijn gesneden basilicum en besprenkel met olijfolie.
  6. Afbakken in voorverwarmde oven 220 graden 4 minuten

Allergenen:

Pinsa Banana Cioccolata

Ingrediënten :

    • Pinsa bodem mini
      710150 – GTI
    • 250 gram Ricotta
    • 150 gram Choco pasta
    • Hazelnoten gecruched
    • Vanille suiker
    • Banaan in plakjes
    • Chocolade saus

Bereiding :

  1. Meng de ricotta met de choco pasta.
  2. Besmeer de bodem dun in met het chocomengsel.
  3. Verdeel plakjes banaan over de pinsa.
  4. Top af met chocolade saus.
  5. Bestrooi met hazelnoten en de vanille suiker.
  6. Bak af in voorverwarmde oven op 220 graden, 4 minuten

Allergenen: