Datum: 02-08-2024

Plukbrood Italiaans

Plukbrood Italiaans

Smaakvol Italiaans plukbrood met heerlijke ingrediënten

Maak je borrel of maaltijd compleet met dit heerlijke plukbrood. Een knapperige broodbol gevuld met sappige honingtomaten, romige mozzarella, en afgemaakt met geraspte cheddar en pizzakruiden. Ideaal om te delen en eenvoudig te bereiden, perfect voor elke gelegenheid!

Ingrediënten

• Plukbrood wit
781135 – De Jong
• Geraspte cheddar
300090 – Vergeer
• Honingtomaten, fijngesneden
• Mozzarella
310500 – Intercheese
• Kruidenmix voor pizza
501293 – Verstegen
• World grill Spanish harbour
501963 – Verstegen

Bereiding

1. Maak de broodbol voorzichtig los.
2. Bestrijk met kruidenolie, vul met tomaatjes en mozzarella.
3. Strooi pizzakruiden en cheddar over.
4. Bak in voorverwarmde oven op 180°C voor 10 minuten.

Tip!

Varieer met kruidenolie, tapenades of fijngesneden groenten voor extra smaak.

Allergenen

Noten – Melk