Datum: 21-02-2025

Italiaanse wraptaart

Italiaanse wraptaart, gevuld met gekruid gehakt, gesmolten mozzarella, kleurrijke groenten en een rijke Sugo Italiano saus

Ingrediënten:

• 6-8 tortilla wraps
180530 – Durum
• 2 bollen mozzarella
• Geraspte mozzarella
710208 – Jacobs
• 2 rode punt paprika, fijngesneden
• 1 gele of groene paprika, fijngesneden
• 2 dikke uien, fijn gesnipperd
• 2 teenjes knoflook, fijngesneden
• 1 courgette, fijngesneden
• 1.000 gram gehakt half om half
• 15 gram Kruidenmix voor pizza
501293 – Verstegen
• 500 gram Sugo Italiano saus
480223 – Degens
• 100 gram pijnboompitten
• Verse Basilicum

 

Bereidingswijze:

1. Kruid het gehakt met de kruidenmix voor pizza en bak het rul.
2. Bak de fijngesneden groenten en de pijnboompitten kort mee.
3. Meng het vlees/groenten mengsel door de Italiaanse saus.
4. Vet een ronde ovenschaal of springvorm in en leg hier een tortillabodem in.
5. Verdeel hier wat saus over. Verdeel wat geraspte kaas en 2 dunne plakjes
mozzarella erover.
6. Herhaal deze stap tot je alle 6-8 bodems gebruikt hebt.
7. Eindig met een laagje saus en bestrooi met geraspte kaas en Italiaanse kruiden.
8. Bak de wrap taart in 20 minuten af in een voorverwarmde oven op 160 graden.
9. Laat de taart iets afkoelen en garneer met verse basilicum.

Allergenen:

Melk – Gluten

Probeer ook eens: Plukbrood Italiaans