Datum: 05-11-2024

Italiaanse vleeswaren als inspiratie voor de keuken

Masterclass Levoni: Italiaanse vleeswaren als inspiratie voor de keuken

Op maandagavond 28 oktober hebben Gert Stronkhorst en Truus Pennings een inspirerende Masterclass met Levoni verzorgd. Tijdens deze sessie werden deelnemers ondergedompeld in de wereld van Italiaanse vleeswaren en kregen zij een uniek kijkje in de ambachtelijke productiemethodes van Levoni. Deze authentieke Italiaanse charcuterie wordt met vakmanschap bereid en brengt de rijke smaken van Italië naar iedere keuken.

De masterclass bood meer dan alleen een kennismaking met de producten zelf; deelnemers konden proeven van verfijnde vleeswaren en kregen bovendien praktische tips om deze op verschillende manieren te gebruiken. Levoni’s vleeswaren zijn namelijk niet alleen ideaal als luxe borrelhapjes, maar ook als smaakvolle toevoeging aan maaltijden en salades. De veelzijdigheid van deze charcuterie werd benadrukt door Truus, die toonde hoe de vleeswaren een rijke aanvulling vormen op diverse gerechten en zelfs als hoofdrolspeler kunnen schitteren in complete maaltijden.

Inspiratie voor uw assortiment

Voor versspecialisten en horecaondernemers bood de masterclass volop inspiratie. De unieke smaken van Levoni passen perfect in een assortiment dat gericht is op kwaliteit en authenticiteit. De deelnemers gingen naar huis met nieuwe ideeën om de Italiaanse vleeswaren te integreren in hun eigen gerechten en menu’s, waardoor ze hun klanten kunnen verrassen met authentieke smaken en hoogwaardige producten.

Laatste workshops van het jaar

In november vinden de laatste workshops van 2024 plaats, met als thema “Feestdagen”. Dit is de ideale kans voor geïnteresseerden om nog deel te nemen aan een van onze inspirerende sessies en praktische tips te ontvangen voor een feestelijk assortiment. Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden voor deze workshops.

Vooruitblik: Truus on Tour

Vanaf 2025 gaan we over op een nieuw concept: Truus on Tour. Hierbij komt Truus persoonlijk naar uw winkel om te koken, wat neerkomt op een soort privéworkshop. Dit nieuwe concept biedt een unieke ervaring, waarbij Truus haar kennis en inspiratie direct bij de klant brengt. Truus on Tour biedt slagers, AGF-winkels en horecaondernemers de mogelijkheid om op locatie praktische tips en nieuwe recepten te ontdekken, speciaal afgestemd op hun eigen assortiment.