Datum: 19-11-2025

Masterclass – Het ambacht tijdens de feestdagen

Agenda Item Kerst

Het Ambacht Verwent de Consument

Tijdens deze masterclass op woensdag 19 november leert u hoe het ambacht kan bijdragen aan het verwennen van uw klanten, met een focus op maaltijdcomponenten voor de feestdagen en snacks voor de Sinterklaasperiode. Deze avond is speciaal voor slagers en AGF-specialisten, waarbij we ingaan op het creëren van culinaire producten die zowel feestelijk als veelzijdig zijn.

Truus zal een kookdemonstratie verzorgen, waarbij ze laat zien hoe u maaltijdcomponenten voor Kerst kunt bereiden, maar ook lekkere en creatieve snacks. Daarnaast worden leveranciers uitgenodigd om hun producten te presenteren, zodat u nieuwe ideeën en technieken kunt toepassen in uw assortiment.

Wat kunt u verwachten?

  • Leer hoe u maaltijdcomponenten voor de Kerstdagen kunt voorbereiden
  • Ontdek nieuwe ambachtelijke technieken voor het bereiden van feestelijke gerechten
  • Inspirerende kookdemonstratie door Truus, met heerlijke recepten voor feestelijke maaltijden en snacks
  • De mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met leveranciers en vakgenoten

Schrijf u nu in!

Mis deze unieke kans niet om te leren hoe u uw klanten kunt verwennen met ambachtelijke producten die perfect passen bij de feestdagen. Schrijf u nu in voor deze masterclass en laat u inspireren door de mogelijkheden van ambachtelijke maaltijdcomponenten en feestelijke snacks!

    Tijdstip: 19:00 – 21:30 uur

    * verplicht veld


    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.